Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αγώνες Ανωμάλου δρόμου Δημοτικών σχολείων

  Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν  στο άλσος των Αγίων Αποστόλων Ν. Κυδωνίας οι αγώνες Ανωμάλου δρόμου 1000 μ. για τους μαθητές-τριες των Δημοτικών σχολείων του νομού Χανίων.
Το σχολείο μας συμμετείχε με πλήρεις ομάδες (4 μαθητών-τριων) τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια υπό την καθοδήγηση του Κ.Φ.Α. κου Σπανού Βασίλη και με συνοδό τον διευθυντή του σχολείου κο Μιχάλη Μπατουδάκη.
Τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια η εμφάνιση των μαθητών-αθλητών του σχολείου μας ήταν πετυχημένη.
Στην κατηγορία των κοριτσιών δεν υπήρξε διάκριση σε ατομικό επίπεδο όμως θεωρείται επιτυχία το γεγονός ότι καμμία από τις αθλήτριες του σχολείου (Σάϊτα Στυλιανή, Καρτσωνάκη Παρασκευή, Μπερντίου Ελένη και Τσεκούρα Τερψιχόρη) δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και όλες πέρασαν την γραμμή του τερματισμού κατακτώντας σημαντικές θέσεις στην κατάταξη.
Η διάκριση για το σχολείο μας ήρθε από τα αγόρια όπου ο Άγγελος Καραμέτας κατέκτησε την 2η θέση στην κατάταξη (ασημένιο μετάλιο) ενώ οι Τσάνα Κλέβις, Μοδιανάκης Άγγελος και Αλιφιεράκης Λεωνίδας πλασσαρίστηκαν μέσα στις πρώτες 20 θέσεις της κατάταξης δίνοντας στο σχολείο μας την 3η θέση στην ομαδική βαθμολογία των αγοριών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου