Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΜΙΑ «ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ» ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, μαζί με τους δασκάλους τους, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, υποδεχτήκαμε με χαρά τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Κα. Ευδοκία Σκορδαλά Κακατσάκη ,στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου, αλλά και του μαθήματος της Φιλαναγνωσίας, που διδάσκεται στα σχολεία με αναμορφωμένο πρόγραμμα (ΕΑΕΠ).

Η συγγραφέας χαιρέτησε τους μαθητές μας με εγκαρδιότητα και χαρά, θαύμασε τις ζωγραφιές  τους που ήταν αναρτημένες στην αίθουσα των εκδηλώσεων του σχολείου μας. Όλες οι τάξεις του σχολείου μας τις προηγούμενες μέρες ασχολήθηκαν με την προετοιμασία δραστηριοτήτων (θέατρο, τραγούδι, εικαστικά, κ. ά), και τις παρουσίασαν στους συμμαθητές τους και στη συγγραφέα. Οι μαθητές των μεγάλων τάξεων, σαν μικροί δημοσιογράφοι ετοίμασαν ερωτήσεις προς τη συγγραφέα και αυτή με μεγάλη προθυμία και γλυκύτητα τις απάντησε.

Ευχαριστούμε τη συγγραφέα που ήταν κοντά μας, που φώτισε το πνεύμα μας και που με τρυφερότητα και καλοσύνη χάιδεψε τον εσωτερικό μας κόσμο. Τέτοιοι πνευματικοί άνθρωποι είναι χρήσιμοι να βρίσκονται ανάμεσά μας, φωτίζοντάς μας με τις σκέψεις τους. Όλοι μας το έχουμε ανάγκη. Την ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε να είναι κοντά μας και της ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατή και δημιουργική.  













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου